Inzicht in uw websiteverkeer

Google AnalyticsBig Cheese Webworks introduceert een nieuwe standaard functionaliteit binnen het Joomlapakket: Google Analytics. Er wordt een onzichtbaar script geinstalleerd, wat ervoor zorgt dat al uw dataverkeer is te volgen met de gratis diensten van Google Analytics. Hiermee wordt het mogelijk om het surfgedrag van uw bezoekers nader onder de loep te nemen.

Google Analytics is de zakelijke webanalyse-oplossing die u het juiste inzicht verschaft in uw websiteverkeer en marketingeffectiviteit. Krachtige, flexibele en gemakkelijk te gebruiken functies stellen u in staat uw verkeersgegevens op geheel nieuwe wijze weer te geven en te analyseren. Met Google Analytics bent u beter voorbereid om advertenties te schrijven die beter getarget zijn, om uw marketinginitiatieven te versterken en websites te maken die meer opleveren.

Het enige wat u hoeft te doen is een Google Analytics account aanmaken, en ons op de hoogte stellen van uw emailadres voor dat Google account. Wij zorgen dat uw rapporten beschikbaar worden gesteld als u inlogt bij Google Analytics. Deze dienst is gratis.

Meer informatie over Google Analytics vindt u hier: intl/nl_ALL/analytics/

 
Big Cheese Webworks